Home / Support

Support

Support

Een betrouwbaar display is voor ons net zo belangrijk als voor u. Ace Vision biedt daarom een bekwame support afdeling aan.

Installatie
Uiteraard begint betrouwbaarheid bij het product zelf. Ace Vision besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van haar producten. Daarbij zorgt een professioneel installatie team voor een goede plaatsing van uw display evenals de nodige elektriciteitswerken, graafwerken, voorbereiding en installatie van het controle systeem en de IT infrastructuur. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij handelen uw project af van begin tot einde. Hierdoor bent u verzekerd van displays waar u op kunt bouwen.

Reparatie
Ook zonder een onderhoudscontract voert onze supportafdeling reparaties uit. Het voordeel van productie in eigen beheer is dat wij altijd in staat zijn om elk onderdeel na te leveren. Zo bieden wij langdurige service en zorgen we er voor dat uw display binnen de kortste keren weer operationeel is. Al onze monteurs zijn ervaren vaklui met een technische achtergrond. Neem voor een afspraak om reparatie contact op met onze supportafdeling via het volgende telefoonnummer: +31 (0)13 5300 610 of meld uw storing via [email protected].

Helpdesk
Onze helpdesk kan ondersteuning bieden bij vragen over uw product of interface. De helpdesk is telefonisch of via mail bereikbaar tijdens de aangegeven openingstijden. Indien we op afstand geen oplossing kunnen bieden voor uw probleem, dan zullen we een afspraak inplannen om een oplossing ter plaatse te zoeken.

Onderhoud
Doormiddel van preventief onderhoud bent u verzekerd een langere levensduur van uw display te behalen. Met zorgvuldig opgestelde onderhoudscontracten is het mogelijk het risico tot uitval te minimaliseren.

 

Klik hier voor direct contact of bel met +31 (0)13 5300 610

next
prev